Ébredés után egy pohár vizet iszunk, esetleg egy rövid feketével indítjuk a napot? Minden esetben jobb lábbal lépünk le az ágyról, mert az szerencsét hoz? Ahogy a mondás tartja: ahány ház annyi szokás. A szokásos reggeli rutinok meghatározzák az egész napunk, és ezzel nem csak mi vagyunk így, hanem mindenki a világban, beleértve a milliárdos hírességeket is! Érdekességként összegyűjtöttünk 5 híresség reggeli rutinját, érdemes megvizsgálni, hátha van olyan részlete, melyet akár beiktathatunk a reggelekbe!

  1. Elon Musk

Elon Musk amerikai üzletember milliárdos, feltaláló, sokak szerint az Igazi Vasember. Blogunkon egy alvással foglalkozó külön cikkben is foglalkoztunk már Elon Musk rendhagyó szokásaival, de a Tesla kapcsán is említettük személyét. Meglepő, hogy a laza egyénisége mellé nem igazán laza reggeli rutin társul. Ő reggel hétkor kel és azonnal munkához lát: kávézás közben átolvassa és megválaszolja a legfontosabb e-maileket. Reggelizni nem szokott, pedig egy villám reggeli belefér mindenki idejébe, bár elmondása alapján heti 120 órát dolgozik, így az időhiány mentsége lehet. A kávé után öt gyermekét elindítja az iskolába, majd egy gyors zuhanyt követően elindul a munkába.
https://giphy.com/gifs/reaction-australia-musk-e9zABVTHQXKoM

  1. Bill Gates

Bill Gates amerikai üzletember, szoftverfejlesztő, a Microsoft cég alapítója, a világ második leggazdagabb embere, meglepő módon legyint a lusta reggelekre, a saját bevallása szerint minden reggel edz egy órát.. A futógépekkel kezdi a napot, majd önfejlesztő DVD-ket néz. Bizonyos titkos források szerint csokis zabpehely a kedvence, a felesége szerint viszont nem szokott reggelizni. Vajon mi lehet az igazság?
https://giphy.com/gifs/jimmy-fallon-late-night-with-bill-gates-T8G2IbWejwVzO

  1. Mark Zuckerberg

Bár nem a leginspirálóbb rutin, mégis sokan ezt teszik minden reggeli: Mark elmondása szerint az első dolog az ébredést követően, hogy megnézi a telefonját, pontosabban a Facebookot. Kíváncsi mit történik a világban, így végig görgeti az üzenőfalat. Minden csak ezután jöhet. Valljuk be, rengeteg időt elpocsékolunk reggelente azzal, hogy nagyon nehézkésen válogatjuk össze az aznapi ruháinkat. Mark Zuckerbergről ez nem elmondható: minden egyes nap ugyanazokat a ruhákat hordja.
https://giphy.com/gifs/recap-mark-zuckerberg-vaXrTsyNxJZcs

  1. Barack Obama

Barack Obama szerint családról sem szabad megfeledkeznünk, éppen ezért arra bátorít mindenkit, hogy reggelizzen a szeretteivel amennyiben megteheti. Egy jó hangulatú közös reggelinél semmi sem adhat nagyobb lökést az előttünk álló naphoz!
https://giphy.com/gifs/funny-personal-obama-NDVgtswqkYUx2

  1. Oprah Winfey

Amerika kedvence, Oprah, a tévémogul rendszerint hétkor kel, és rögtön elmegy sétálni öt kutyájával. Ezt követően megkávézik, elolvas egy kártyát a saját kiadású 365 igazság című gyűjteményéből, ezt követően meditál, majd egy órát edz.
https://giphy.com/gifs/amypoehlersmartgirls-reaction-excited-oprah-xT0BKqB8KIOuqJemVW