Végre itt a tavasz és ilyenkor nincs is jobb program, mint kiülni a tópartra horgászni egy jó hideg sörrel, akár a Günteneres cimborák társaságában. Április elejétől decemberig Hűségkártyával rendelkező horgász kollégáink ingyenesen vehetnek igénybe horgászengedélyeket a környező horgásztavakra, mint pl.: Cseke-tó, Derítő-tó, WF, Fényes horgásztó.

Ha nem akarsz messzire menni: Derítő-tó

Az igényelhető ingyenes horgászengedély mellett a közelsége is egy jó pont, továbbá itt nem csak csónakot, de faházat is bérelhetsz. A tó vizében megtalálható az összes magyarországi halfajta, főként ponty és harcsa, de csuka és süllő, illetve amur, kárász és keszeg is. Van büfé, bérelhető kézikocsi és ingyenes toalett is, kell ennél több?

Minden horgász álma: Cseke-tó

A Cseke-tó halállományát illetően gazdag a felhozatal, fő szerepben a ponty, de ezen kívül harcsa, süllő, csuka, amur, pisztráng, compó, kárász és keszegfélék találhatók a tóban. A Cseke-tó törpeharcsa mentes! A horgásztanya melletti területen szabadtéri főzési lehetőség van, (előzetes egyeztetés után vehető igénybe) a kihelyezett fa asztalok és padok az ételek kényelmes elfogyasztására adnak lehetőséget.

Ha sokszínű élményre vágysz: Fényes horgásztó

A Fényes horgásztó körül a hagyományos fenekező és úszós módszer egyaránt közkedveltek a horgászok körében. Nagy kihívást jelenthet a helyi rekordok megdöntése is, mely a halak tekintetében: ponty 14 kg, amur 17 kg, süllő 7 kg, harcsa 28 kg.  Szálláslehetőségek a vízparton vagy a környéken találhatóak, a fürdő területén belül a kempingben sátorozási lehetőség és motelszobák is adottak.