Egy férfi is lehet igazán divatos, divathullámtól és sablonoktól mentesen. A frizura például igazán sokat tesz hozzá a megkapó megjelenésünkhöz. Mitől függ a stílus kialakítása? A haj textúrája, a kopaszodás mértéke, az arcforma, valamint a fejforma az, melyet figyelnünk kell, amikor kiválasztjuk az 5 darab időtlen férfi frizura közül a legmegfelelőbbet. Vegyük sorra egyenként!

  1. Undercut stíluspexels-photo-263593Az Undercut stílusnak egy tucat variációját ismerhetjük, ám némi kreativitással akár otthon is jól formázhatod ezt a fazont. Nagyon sokat választják ezt a stílust, de te választod ki miként viseled: klasszikus, oldalra fésült, átmenet nélküli, vagy hátrasimított variánsai igazán népszerűek.
  2. Modern pompadourbeautiful-3027662_960_720Ez a stílus kicsit időigényesebb frizura, ezzel érdemes számolnunk a reggeli készülődésnél! Ha a undercut egy tucat verzióval rendelkezik, akkor a modern pomadour vagy ezerféleképpen variálható. Amiben nagyon különbözik az undercuttól, hogy itt komolyan befolyásolja az eredményt a haj hossza, a fejforma csupán csak egy bónusz.
  3. Kócos, rövidsmile-man-worker-vertical-160914Ezzel a fazonnal bizony igazán nehéz mellélőni, úgy borzolhatod össze, ahogy a legjobban tetszik. Kevésbé időigényes stílus. A fiatalabb korosztály körében ez a frizura az abszolút favorit, de egy idősebb férfinak is fantasztikusan tud állni!
  4. Katonás stílus

    A katonaságból csent stílus igazán közkedvelt. Főleg erősebb kötésű férfiak körében igen népszerű, gyakran borostával, vagy dús szakállal lehet fokozni a megjelenést. A kerek fejformát és a súlyfelesleget azonban kiemeli, ezért érdemes a választáskor ezt is figyelembe venni.
    feedback

  5. Kopaszpexels-photo-531130Kevés embernek áll igazán jól, azonban borosta és/vagy szakáll kíséretében klasszisokkal jobban mutat ez a stílus. Egyszerű, de nagyszerű: csupán leborotválod, vagy géppel letolod. A kopaszodást és a visszahúzódó hajhatárt remekül lehet vele kompenzálni.